Snoop Dogg takker Kendrick Lamar og Drake deres beef: »De har hævet niveauet«

Snoop Dogg takker Kendrick Lamar og Drake deres beef: »De har hævet niveauet«
Snoop Dogg. (Foto: Roberto Ricciuti/Redferns)

Snoop Dogg er blevet interviewet af Entertainment Tonight, og i den forbindelse kom samtalen ind på beefen mellem Drake og Kendrick Lamar, der hærgede i løbet af foråret.

Til tider har det føltes, som om alle er på Kendricks side – især taget i betragtning af, at hans Drake-diss ‘Not Like Us’ ligner et uundgåeligt sommerhit – men Snoop Dogg støtter faktisk begge parter.

»Det eneste, jeg har lyst til at sige om hele scenariet, er, at jeg vil give dem begge et skud ud for at hæve niveauet inden for lyrik og inden for sangskrivning, for sangskrivning er blevet forbedret siden konfrontationen, eller hvad du kalder det, de er gået igennem«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Snoop understreger i samme omvæltning sin støtte til dem begge og påpeger, at han ikke har en aktie i beefen:

»De er mine nevøer. Jeg befinder mig ikke midt i det. Jeg støtter dem begge, og det er deres personlige sag, ikke min sag. Men når vi snakker om, hvad de her har gjort for industrien og for rap-spillet, så fik de dig til at rappe igen. Du kan ikke mumle din vej frem og gimmicke dig til en sang længere, makker. Så tak til jer«.

Det er ikke første gang, Snoop kommenterer beefen. En AI-udgave af rapperen gav nemlig et vers på Drakes diss-track ‘Taylor Made Freestyle’, og i den forbindelse delte Snoop en Instagram-video, hvor han lod til at finde det hele ret underholdende.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Interviewet med Entertainment Tonight blev foretaget i forbindelse med Snoop Doggs rolle i den biografaktuelle Garfield-film, hvor Snoop lægger stemme til Snoop Cat og har leveret et gæstevers til soundtracksangen ‘Let It Roll’ af Keith Urban.

Sidste år kunne rapperen opleves i Royal Arena, hvor Soundvenues Kristian Karl beskrev koncerten som »lidt af en åbenbaring«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af