Tom Hanks får sin søn til at forklare Drake og Kendrick Lamars beef: »Hold da op!«

Tom Hanks får sin søn til at forklare Drake og Kendrick Lamars beef: »Hold da op!«
Chet Hanks og Tom Hanks. (Foto: Amy Sussman/Getty Images)

Er du forvirret over Drake og Kendrick Lamars (tilsyneladende overståede) beef? Det er Tom Hanks også.

Derfor bad Hollywood-stjernen sin voksne søn, Chet Hanks, om en forklaring på, hvad der er op og ned i de to rapperes konflikt. Det kunne sønnike i går afsløre via to Instagram-stories med screenshots af deres sms-korrespondance, skriver NME.

»Big Main, kan du forklare Drake/Kendrick Lamar-fejden for mig?«, skriver Tom Hanks først til sin søn, hvortil Chet Hanks svarer med en længere smøre.

Sønnen forklarer blandt andet, at Kendrick Lamar »systematisk skilte Drakes psyke ad og kaldte ham en pædofil for at flirte med unge piger«. Han forklarer også, at Drake efter sigende gav Kendrick falske oplysninger om en for omverdenen skjult datter, som Drake ikke ville kendes ved.

Chet Hanks vurderer alligevel, at Kendrick vandt beefen, fordi hans sidste diss-track (‘Not Like Us’) var »det soniske sidestykke til da du tog mig med til din highschool i Oakland, og vi gik ind til en baskeballkamp, og alle begyndte at gå amok«.

Tom Hanks svarer: »Hold da op! Det her er bekrigende ord. Vælger folk side?? Hvem vinder??«.

Til det sidste spørgsmål må Chet Hanks konstatere, at farmand ikke har fået læst hele beskeden, hvor han jo tydeligt udpeger Kendrick Lamar som sejrherre.

Læs Tom og Chet Hanks’ beskeder herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af