Syd For Solen annoncerer ekstra scene – ni nye navne på programmet

Syd For Solen annoncerer ekstra scene – ni nye navne på programmet
Helena Gao. (Foto: PR)

Da Syd For Solen i sidste måned fuldendte årets lineup, kunne programchef Xenia Grigat afsløre, at festivalen stadig havde »en nyskabelse gemt i ærmet«. Nu ved vi, hvad den nyskabelse går ud på.

I dag kan Syd For Solen nemlig annoncere en hel ny scene ved navn Make It Count, der ifølge en pressemeddelelse er »dedikeret til de absolut stærkeste talenter netop nu«.

»Vi har fra dag ét haft en ambition om at skabe en platform på Syd For Solen til de talenter, der fortjener den medvind, det giver at spille på en af sommerens store festivaler. Og vi ved, at Syd For Solens gæster er virkelig nysgerrige og ivrige efter at opdage nye artister og se dem først«, udtaler Nikolaj Thorenfeldt, CEO i Smash!Bang!Pow!, der står bag festivalen.

I samme omvæltning har Syd For Solen annonceret de i alt ni artister, der i år skal optræde på Make It Count-scenen, og her finder vi navne som blandt andre Karoline Funder, Laura4Evigt, Helena Gao samt indierockerne i First Flush, der sidste år udgav det stærke album ‘Årene’.

Desuden gæstes Make It Count-scenen også af en række internationale talenter i form af franske Jersey, britiske MRCY og irske NewDad. Se alle de nye navne samt spilledagene herunder.

Torsdag 8. august
Bless You (DK)
Laura4Evigt (DK)
Jersey (FR)

Fredag 9. august
Helena Gao (DK)
Dos Santos (DK)
MRCY (UK)

Lørdag 10 august
Karoline Funder (DK)
First Flush (DK)
NewDad (IE)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af