Tame Impalas Kevin Parker sælger rettighederne til al sin musik – også fremtidige sange

Tame Impalas Kevin Parker sælger rettighederne til al sin musik – også fremtidige sange
Tame Impala-frontmand Kevin Parker. (Foto: Neil Krug)

Kevin Parker, manden bag Tame Impala, har netop solgt rettighederne til sin musik. Det skriver Stereogum.

Køberen er Sony Music Publishing, og der er både tale om Kevin Parkers bagkatalog og hans fremtidige musik.

Det inkluderer også hans lange liste af sangskriverrettigheder på andre musikeres sange. Parker har samarbejdet med blandt andre The Weeknd, Kanye West, Gorillaz, Rihanna, Travis Scott og Justice. Senest har han været med til at skrive og producere Dua Lipas nye album, ‘Radical Optimism’.

»Idéen om at videregive ejerskabet af mine sange er ikke noget, jeg tager let på«, siger Kevin Parker i en pressemeddelse ifølge Stereogum. »De er frugten af mit blod, sved og kreativitet gennem alle de år, jeg har været indspillende artist og sangskriver indtil videre«.

»Jeg har en masse kærlighed og tillid til Sony-familien og har kun haft gode oplevelser med Damian Trotter og resten af banden verden over«, fortsætter Parker.

»Jeg tror ikke, mine sange kunne være i sikrere hænder end Sonys, og jeg er spændt på fremtiden og glad for, at jeg kan blive ved med at arbejde med dem om, hvad fremtiden end bringer«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af