Tyla vil ikke sammenlignes med Rihanna: »Vi gør noget, ingen har gjort før«

Tyla vil ikke sammenlignes med Rihanna: »Vi gør noget, ingen har gjort før«
Tyla. (Foto: PR)

At blive sammenlignet med Rihanna er umiddelbart ikke det værste, der kan ske, men Tyla er fast besluttet på at gå sine egne veje.

Det gør hun klart i et nyt forsideinterview med Cosmopolitan, hvor den sydafrikanske musiker blandt andet bliver spurgt, hvordan hun har det med at blive sat i bås med superstjernen fra Barbados.

»Rihanna er Rihanna. Det er et kompliment. Men samtidig er jeg min egen artist. Jeg er Tyla. Og jeg ved, at når folk lærer mig og min musik at kende, så vil de bare se mig som Tyla. Så jeg har det fint med det nu«, forklarer hun.

»Folk vil gerne binde mig op på noget, de kender i forvejen, cool. Men i sidste ende gør vi noget, ingen nogensinde har gjort før, og det kan ikke sammenlignes med nogen andre«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med sangen ‘Water’ stod Tyla bag et af sidste års største virale dansehits, og i marts udkom hendes selvbetitlede debutalbum, der også rummer ligeledes storstreamende singler som ‘Jump’, ‘Truth or Dare’ og ‘Art’.

Til sommer kan hun opleves på Roskilde Festival, hvor hun optæder på Arena-scenen onsdag klokken 20.30.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af