Bebe Rexha sviner tidligere samarbejdspartner: »Utaknemmelige taber«

Bebe Rexha sviner tidligere samarbejdspartner: »Utaknemmelige taber«
G-Eazy og Bebe Rexha. (Foto: Frederick M. Brown/DCNYRE2017/Getty Images for dcp)

2015-hittet ‘Me, Myself & I’ af Bebe Rexha og G-Eazy er gået viralt på TikTok, og i den forbindelse spurgte Rexhas team, om hun var interesseret i at skyde SoMe-materiale med rapperen.

Siden ‘Me, Myself & I’ har de to musikere desuden samarbejdet om 2017-sangen ‘FFF’, men det tyder på, at broen mellem dem er godt og grundigt brændt. Da hun blev spurgt af sit team, svarede hun nemlig igen ved at poste en Instagram-story med en gedigen sviner rettet mod rapperen.

»G-Eazy, du har mit nummer. Hvorfor skriver du ikke til mig og spørger selv, din utaknemmelige taber? Du er heldig, at folk kan lide dig igen. For jeg kunne fortælle om alle de shitty ting, du har gjort, og hvordan du behandlede mig, efter jeg gav dig dit eneste egentlige hit. Forresten, svaret er nej. Håber, du har det godt«, skriver hun i storyen.

Rexha har sidenhen slettet den omtalte story, og hun forklarer beslutningen med et tweet, hvor hun skriver, at det var hendes team, der fik hende til at fjerne den – og at hun fortryder at have taget den ned:

»Nogen fra mit team fik mig til at tage min Instagram-story ned. Jeg besluttede mig for at fjerne den, fordi den føltes meget negativ og toksisk. Nogle gange kan traumer få os til at reagere på den måde, og den periode af mit liv var traumatiserende. Jeg skriver dette, fordi jeg fortryder at tage den ned og vil fortælle, at jeg stadig står ved, hvad jeg sagde«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af