Jamie xx har endelig (!) annonceret sit andet soloalbum – masser af guf på gæstelisten

Jamie xx har endelig (!) annonceret sit andet soloalbum – masser af guf på gæstelisten
Jamie xx. (Foto: PR)

I april måned fortalte Jamie xx, at han langt om længe var på vej med opfølgeren til sin æra-definerende solodebut, ‘In Colour’, og nu annoncerer han endelig officielt sit andet soloalbum, der har fået titlen ‘In Waves’.

Albummet udkommer 20. september, og i en pressemeddelelse udtaler Jamie xx, at han er »så ufatteligt lykkelig«, og at ambitionen var at »lave noget sjovt, lyksaligt og indadskuende på én gang«.

»Der er gået noget tid … og der er sket meget i løbet af den tid. Op- og nedture, modning, ting, der er blevet regnet ud for så at blive glemt adskillige gange i træk. Livsændrende begivenheder og verdensforandrende begivenheder. Disse waves, som vi alle har oplevet sammen såvel som på egen hånd«, lyder det endvidere.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med denne annoncering har Jamie xx delt en af sangene fra det kommende album, nemlig dets andet track, dansegulvsbaskeren ‘Treat Each Other Right’, der veksler mellem intens UK Bass og stedvist idyllisk chipmunk-soul.

Jamie xx har også delt tracklisten, der tæller vilde gæster som Robyn, The Avalanches, Animal Collective-medlemmet Panda Bear og en genforening med Jamies The xx-bandfæller, Romy og Oliver Sim.

Endvidere vil en deluxe-vinyludgave samle de tre tidligere non-album-singler sammen med to nye tracks, ‘Do Something’ og ‘F U’, hvor sidstnævnte byder på en feature fra Erykah Badu.

Se hele tracklisten og hør den nye singler herunder.

Jamie xx ‘In Waves’
1.’ Wanna’
2. ‘Treat Each Other Right’
3. ‘Waited All Night’ feat. Romy & Oliver Sim
4. ‘Baddy on the Floor’ feat. Honey Dijon
5. ‘Dafodil’ feat. Kelsey Lu, John Glacier & Panda Bear
6. ‘Still Summer’
7. ‘Life’ feat. Robyn
8. ‘The Feeling I Get From You’
9. ‘Breather’
10. ‘All You Children’ feat. The Avalanches
11. ‘Every Single Weekend (Interlude)’
12. ‘Falling Together’ feat. Oona Doherty

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af