Martin Brygmann aflyser alle sine fremtidige arrangementer – inklusive Smukfest-optræden

Martin Brygmann aflyser alle sine fremtidige arrangementer – inklusive Smukfest-optræden
Martin Brygmann. (Foto: Franne Voigt/PR)

8. august skulle Martin Brygmann for tredje år i træk have optrådt på Smukfest med sit ‘Brygmann & Venner’-show, men nu er han fjernet fra plakaten. Det oplyser Ekstra Bladet efter en mailudveksling med festivalen.

Ekstra Bladet citerer Smukfests indholdschef og talsperson, Trine Bang, der også fortæller, at det er Brygmanns egen beslutning ikke at optræde på festivalen – eller nogen andre steder denne sommer for den sags skyld.

Beslutningen er ifølge Trine Bang en direkte konsekvens af dokumentarserien ‘Sexisme i musikbranchen’, der viderebringer en række kvinders fortællinger om grænseoverskridende adfærd fra en ellers anonymiseret Martin Brygmann.

»Som konsekvens har Martin Brygmann besluttet ikke at optræde torsdag den 8. august på Smukfest 2024 og andre steder denne sommer. Det bakker vi op om. Vi håber, at debatten ikke stopper ved enkeltsager, men nuanceres og føres på en måde hvor det forandrer og gavner hele musikbranchen. Tak til de mange, der modigt står frem i dokumentaren«, siger Trine Bang.

Brygmann bekræfter på sine sociale medier, at han vælger at aflyse alle sine arrangementer de næste måneder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af