Childish Gambino løfter sløret for sit sidste album – hør førstesinglen ‘Lithonia’

Childish Gambino løfter sløret for sit sidste album – hør førstesinglen ‘Lithonia’
Childish Gambino. (Foto: Burak Cingi/Redferns)

Donald Glover har omsider løftet sløret for albummet, som bliver hans sidste af slagsen under kunstnernavnet Childish Gambino, skriver NME.

‘Bando Stone & The New World’ er titlen på det nye album, der samtidig fungerer som soundtracket til en kommende film af samme navn, som Glover instruerer og spiller hovedrollen i.

Actionkomedien handler om en verdenskendt popmusiker, som skal forsøge at overleve i en dystopisk, post-apokalyptisk verden, hvor man ikke kommer særlig langt med et catchy omkvæd.

Filmen har netop fået sin første trailer:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mens filmen endnu ikke har en premieredato på plads, står det ifølge NME klart, at albummet ‘Bando Stone & The New World’ udkommer 19. juli.

Det er kun lidt over to måneder efter surprise-udgivelsen ‘Atavista’, der var en slags finpudset udgave af 2020-albummet ‘3.15.20’.

Sammen med nyheden har Childish Gambino også delt førstesinglen ‘Lithonia’ – en storladen, guitar- og klaverdreven sang, der formentlig kan høres live til efteråret, når multikunstneren lægger vejen forbi Royal Arena.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af