Hør ny Childish Gambino-sang med besøg fra Jorja Smith og Amaarae

Hør ny Childish Gambino-sang med besøg fra Jorja Smith og Amaarae
Childish Gambino. (Foto: Kevin Winter/Getty Images for iHeartMedia)

På fredag udgiver multitalentet Donald Glover det, der efter sigende bliver hans sidste Childish Gambino-album nogensinde. Albummet hedder ‘Bando Stone & the New World’, og ud over at være et album i egen ret, vil det også være soundtracket til en film af samme navn, hvor Glover spiller hovedrollen.

Der er ikke længe til udgivelsen, men som en nok sidste lille forsmag har Glover delt en singleforløber, hvor han får besøg af to af sine mest spændende r’n’b-kolleger, nemlig engelske Jorja Smith og ghanesisk-amerikanske Amaarae.

Sangen hedder ‘In the Night’, og det er en dansabel r’n’b-skæring, der i produktionen trækker på både atmosfæriske afrobeats-strømninger og moderne sydafrikansk house. Jorja Smith agerer Glovers duetpartner, mens Amaaraes idiosynkratiske vokal indtager en rolle, der mest af alt minder om en gæsterapper.

Både Jorja Smith, Childish Gambino og Amaarae kan opleves i København senere i år. Smith er hovednavn på Syd For Solen fredag 9. august, og Childish Gambino indtager Royal Arena 10. november. Amaarae agerer opvarmning til Childish Gambinos koncert, og her kan hun forhåbentlig gentage succesen fra hendes nylige Roskilde-optræden.

Mon ikke Amaaraes support-gig for Glover desuden kunne betyde, at de to r’n’b-eksperimentalister vil optræde med ‘In the Night’ sammen i Royal Arena? Man har lov til at håbe.

Lyt til ‘In the Night’ herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af