Syd For Solen annoncerer fire nye navne – blandt andet André 3000’s fløjteshow

Syd For Solen annoncerer fire nye navne – blandt andet André 3000’s fløjteshow
André 3000. (Foto: Kai Regan)

Indtil nu har Syd For Solen kun annonceret artister, der spiller enten torsdag eller lørdag på dette års festival, men i dag kan de endelig løfte sløret for de første fire navne til fredagsprogrammet.

Her finder vi ikke mindst Outkast-rapperen André 3000, der altså ikke kommer til Valbyparken for at rappe, men med det fløjteshow, som han lige nu turnerer verden rundt med i forlængelse af sidste års 87 minutter lange new age-album ‘New Blue Sun’.

»Jeg ved, at det bliver en helt særlig oplevelse at se ham udfolde albummet live, og jeg er utrolig stolt af, at det bliver i Valbyparken til Syd For Solen 2024«, udtaler programansvarlige Xenia Grigat i en pressemeddelelse.

Desuden byder dagens annonceringer også på Jorja Smith, der ifølge pressemeddelelsen bliver det ene af fredagens to hovednavne. Den britiske r’n’b-sanger udgav sidste år albummet ‘Falling or Flying’, der var den længe ventede opfølger til debutalbummet ‘Lost & Found’ fra 2018.

Jorja Smith. (Foto: PR)

Til sidst tæller dagens annonceringer også danske Guldimund samt den engelske trommeslager Yussuf Dayes, der blandt andet er kendt for sit arbejde med keyboardspilleren Kamaal Williams, og som sidste år solodebuterede med albummet ‘Black Classical Music’.

Ifølge pressemeddelelsen bliver fredagen »et slaraffenland for de nysgerrige musikelskere«, hvor alle artisterne har det tilfælles, at de er eksperimenterende og nysgerrige.

Torsdagen på årets udgave af Syd For Solen står i den elektroniske musiks tegn med Fred Again.. som hovednavn, mens Queens of the Stone Age står øverst på plakaten om lørdagen, hvor der fokuseres på rocken.

Syd For Solen 2024 finder sted fra den 8.-10. august i Valbyparken.

Dagens annonceringer:
Jorja Smith (UK)
André 3000 (US)
Guldimund
Yussef Dayes (UK)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af