ASAP Rocky udskyder længe ventet comeback-album i sidste øjeblik

ASAP Rocky udskyder længe ventet comeback-album i sidste øjeblik
ASAP Rocky. (Foto: Cam Hicks)

Det var planen, at ASAP Rocky skulle gøre længe ventet comeback fredag i næste uge med sit første album i seks år. Men nu er albummet med titlen ‘Don’t Be Dumb’ blevet udskudt til efteråret.

»I løbet af rapporteringen af ​​denne historie har han skubbet dets udgivelsesdato fra 30. august til efteråret«, skriver Billboard i en parentes i et nyt, større interview med rapstjernen.

På det sociale medie X har Rocky selv delt nyheden. I samme ombæring kommer han med en forklaring på udskydelsen, skriver Billboard.

»Læk og sample-tilladelser forstyrrer albummet. Det har varet seks år, og jeg vil lave det bedste album nogensinde. Undskyld for ventetiden«, skriver rapperen.

Indtil videre har ASAP Rocky udgivet en enkelt single, Jessica Pratt-gæstede ‘Highjack’, fra det kommende studiealbum, der bliver hans fjerde af slagsen efter 2018-skiven ‘Testing’.

I Billboard-interviewet fortæller han, at ‘Don’t Be Dumb’ desuden indeholder gæsteoptrædener fra Tyler, The Creator og Morrissey. Stjerneproducerne Pharrell Williams, Mike Dean, Hitkidd, Madlib, Metro Boomin og The Alchemist har været med i studiet.

Vi må håbe, at ASAP Rocky snart kan komme med en ny udgivelsesdato – og at den holder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af