Bebe Rexha fortæller, at hun blev smidt af et fly for at tale albansk

Bebe Rexha fortæller, at hun blev smidt af et fly for at tale albansk
Bebe Rexha. (Foto: Joseph Okpako/WireImage)

Popmusikeren Bebe Rexha er blevet smidt af et fly, efter at hun talte albansk til sikkerhedspersonalet. Det fortæller hun på sin Instagram-story, hvor hun kalder hændelsen for »en hadforbrydelse«.

I storyen er der video af popsangeren der græder i lufthavnen. I den tilhørende tekst har hun tagget flyselskabet Lufthansa og skrevet »Jeg er blevet truet, fordi jeg troede at sikkerhedsvagten var albaner. Jeg talte albansk til ham og spurgte hvor jeg kunne få min billet, og nu er jeg blevet bandlyst fra afgangen«.

På et efterfølgende slide skriver hun: »Jeg opfatter dette som en hadforbrydelse rettet mod mig for at være albaner. Han ville ikke lade mig få hans navn. Han fortsatte med psykisk at misbruge mig, så han ville føle sig mere magtfuld end han var. Ikke én eneste af kvinderne på @Lufthansa trådte til eller sagde noget. Han ville ikke fortælle mig sit navn. Men jeg har netop fundet ud af at han arbejder for ATSG, en servicevirksomhed hyret af Lufthansa«.

På et yderligere, nyere slide skriver hun: »Jeg har aldrig været så emotionelt drænet. @Lufthansa har sendt mig en direkte besked, men jeg opfordrer dem til at lave en fuld efterforskning for at finde ud af hvem denne mand, der misbrugte sin magtposition, var. Et ‘undskyld’ er ikke tilstrækkeligt denne gang«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af