Charli XCX og Billie Eilish slår sig sammen på nyt remix – se musikvideoen til ‘Guess Featuring Billie Eilish’

Charli XCX og Billie Eilish slår sig sammen på nyt remix – se musikvideoen til ‘Guess Featuring Billie Eilish’
Billie Eilish og Charli XCX. (Foto: Terrence O’Connor)

Tidligere på sommeren dukkede Lorde op på ‘Girl, So Confusing’, og nu får Charli XCX selskab af endnu en superstjerne på et nyt remix.

Denne gang er det Billie Eilish, der inviteres ind Charli XCX’s ‘Brat’-univers, om end der ikke tale om en sang fra den officielle trackliste, men bonusnummeret ‘Guess’, der stammer fra deluxe-udgaven med den bundærlige titel ‘Brat and It’s the Same but There’s Three More Songs So It’s Not’.

Originalversionen produceret af indie sleaze-genopliveren The Dare var i forvejen skamløst flirtende, og i remixet gør Eilish sit for at gøre nummeret endnu mere hedt med linjer som »Charli likes boys, but she knows I’d hit it«. Desuden har Eilishs bror Finneas været inde over produktionen.

‘Guess Featuring Billie Eilish’ – ja, det hedder den faktisk – har også fået en musikvideo, hvor de to popstjerner holder en kæmpemæssig undertøjsfest tro mod sangens lyrik om at gætte farven på Charlis trusser. Se den herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af