Halsey fortryder comeback: »Mine fans er ondere mod mig end nogen andre mennesker på planeten«

Halsey fortryder comeback: »Mine fans er ondere mod mig end nogen andre mennesker på planeten«
Halsey. (Foto: PR)

Halsey vendte for nylig tilbage til musikken efter en længere pause, men hun fortryder allerede sit comeback.

Det skriver sangeren, som bruger pronominerne hun/hende og de/dem, på Tumblr, hvor hun går i rette med de mange fans, der har kritiseret sidste uges single ‘Lucky’.

»Mine egne fans er ærligt talt ondere mod mig end nogen andre mennesker på planeten«, begynder Halsey sit opslag og forsætter:

»Jeg taler selvfølgelig ikke om jer alle sammen. Men det plejede bare at være en lille minoritet, der var skrækkelige mod mig, og nu virker det, som om størstedelen kun er blevet hængende for i ny og næ at komme med deres mening om, hvor forfærdelig jeg er«.

https://www.tumblr.com/tiredandlonelymuse/757444708169596928/my-own-fans-are-hands-down-meaner-to-me-than-any

Tilbage i juni fik vi den første smagsprøve på Halseys femte album i form af singlen ‘The End’, der omhandler hendes kamp med leukæmi og den kroniske lidelse lupus, som hun ifølge BBC tidligere i år blev diagnosticeret med.

I et opslag på Instagram takkede hun dengang sine følgere for deres støtte og kærlighed, men nu har forholdet mellem hende og hendes fans altså taget en drejning.

»Da jeg blev syg, tænkte jeg kun på at komme tilbage og være en del af det her igen, men jeg ved ikke længere, hvad det her er. Jeg har lyst til at grave mig ned i et hul, og jeg fortryder, at jeg kom tilbage«, slutter hun sit Tumblr-opslag.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af