Jack White truer med at sagsøge Donald Trump

Jack White truer med at sagsøge Donald Trump
Jack White. (Foto: Rich Fury/Getty Images for iHeartMedia)

Det er efterhånden blevet en fast bestanddel af Donald Trumps valgkampagne(r), at artister beder den amerikanske ekspræsident om ikke at spille deres musik til hans rallies.

Senest har både ABBA, Beyoncé, Céline Dion og Foo Fighters langet ud efter Trump og hans brug af deres musik uden tilladelse. Det er også kommet frem, at Trump har delt falske billeder af Taylor Swift og hendes fans som del af sin kampagne.

Nu er turen kommet til Jack White, som truer med at sagsøge Trump. Det skriver Deadline.

Det drejer sig om en video, som Trumps kommunikationschef Margo Martin har lagt op på X (tidligere Twitter). Videoen viser præsidentkandidaten på vej op ad trapperne til sit fly, og på lydsiden hører man starten af The White Stripes-klassikeren ‘Seven Nation Army’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Denne video har White nu delt i et Instagram-opslag, akkompagneret af en vred caption.

»Åh … Tænk ikke engang på at bruge min musik, I fascister. Sagsanlæg på vej fra mine advokater om dette (som føjes til jeres 5 tusinde andre). Hav en god dag på arbejdet i dag Margo Martin«, skriver White.

»Og så længe Jeg er her, et dobbelt fuck dig, DonOLD, for at du fornærmede vores nations veteraner i Arlington, du burde miste enhver militærfamilies stemme med det samme, hvis NOGET giver mening længere«.

Den sidste kommentar refererer til en kontroversiel seance på Arlington National Cemetery, hvor amerikansk militærfolk ligger begravet, og hvor politisk aktivitet er forbudt.

Donald Trump besøgte ifølge CNN stedet for at få taget fotos, og i den anledning blev en ansat på kirkegården »skubbet til side« af Trumps medarbejdere. Det udtaler det amerikanske forsvar i en offentlig reprimande til Trump og hans kampagnefolk.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af