Konkurs lukker det danske musikmedie Bands of Tomorrow

Konkurs lukker det danske musikmedie Bands of Tomorrow
SZA's koncert på Roskilde Festival var noget af det sidste, Bands of Tomorrow dækkede. (Foto: PR)

Det danske musikmedie Bands of Tomorrow er foreløbigt lukket, efter at dets moderselskab, B Group, er gået konkurs. Det bekræfter advokat Morten Bøgenskjold, der er udpeget som kurator for konkursen, over for Soundvenue.

Bands of Tomorrow har ikke publiceret artikler eller opslag på sociale medier siden starten af juli, hvor mediet dækkede Roskilde Festival.

Morten Bøgenskjold forklarer, at selskabet B Group bestod af to forretningsområder, henholdsvis mediet Bands of Tomorrow og en kursusvirksomhed. Sidstnævnte er lukket ned, men ifølge advokaten arbejdes der på at finde på nye ejere til mediet Bands of Tomorrow.

»De arbejder på at få videreført den del, så der er nogle andre, der tager over«, forklarer han. »Platformen, abonnementsordningen og de tilmeldte medlemmer på hjemmesiden forsøger man at få solgt ud som et samlet aktiv til en ny ejer«.

Morten Bøgenskjold forventer, at der kommer en udmelding om musikmediets fremtid i starten af september.

Direktøren for Band of Tomorrows moderselskab, B Group, Simon Mark Sørensen, ønsker ikke at udtale sig om sagen og henviser til Morten Bøgenskjold.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af