St. Vincent kalder John Mayer-sang »den værste, der nogensinde er blevet skrevet«

St. Vincent kalder John Mayer-sang »den værste, der nogensinde er blevet skrevet«
St. Vincent på NorthSide. (Foto: Daniel Reumert/Soundvenue)

St. Vincent hader en af John Mayers mest elskede sange.

Det afslører musikeren med det borgerlige navn Annie Clark i et nyt interview med magasinet Kerrang, hvor hun peger på 10 sange, der på godt og ondt har ændret hendes liv.

Her lærer vi blandt andet, at Steely Dans ‘Fire in the Hole’ inspirerede hende til at blive musiker, at Michael Jacksons ‘Bad’ er den første, hun husker, og at Santo & Johnnys ‘Sleepwalk’ skal spilles til hendes begravelse.

Og så giver Clark altså også sit bud på, hvad der er »den værste sang, der nogensinde er blevet skrevet«. Nemlig John Mayers ‘Daughters’.

»Den er bare så uhyggeligt sexistisk, men den foregiver at være en kærlighedssang, men den er virkelig, virkelig retrograd og virkelig sexistisk«, forklarer hun og fortsætter:

»Og jeg hader den … den er så dybt misogynistisk, hvilket ville være fint, hvis du ownede det, men den lader, som om det er sødt«.

‘Daughters’ blev udgivet i 2003 og stammer fra John Mayers andet album, ‘Heavier Things’. Sangen er en fanfavorit og spilles jævnligt live, om end den glimrede ved sit fravær, da Mayer tidligere i år optrådte i Royal Arena.

Hør sangen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af