Stjernespækket Kesi-album ude lige om lidt – se gæstelisten til ‘FOMO 88.8 FM’

Stjernespækket Kesi-album ude lige om lidt – se gæstelisten til ‘FOMO 88.8 FM’
Kesi. (Foto: Oli Zaza)

Kesi er kun lige blevet færdig med at turnere landet rundt som en del af årets Grøn-program, men han er allerede videre til det næste projekt.

I denne uge udgiver han nemlig et nyt album ved navn ‘FOMO 88.8 FM’. Det har rapperen netop annonceret på Instagram, hvor han skriver, at albummet lander torsdag den 8. august – altså om under to døgn.

»Lider du også af FOMO? Velkommen i klubben«, lyder det blandt andet i captionen, mens billedet ser ud til at vise albumcoveret.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Presaver man albummet på Spotify, kan man se tracklisten og de mange features, der foruden B.O.C-kollegerne Benny Jamz og Gilli byder på stjerner som Andreas Odbjerg, Lamin og Sivas.

Kesi får desuden selskab af en række nyere danske rappere som Kundo og Faza, og så byder albummet overraskende nok også på en gæsteoptræden fra ‘Splittet til atomer’-værten Sara Sadiq Frost.

‘FOMO 88.8 FM’ markerer Kesis første album siden ’30 somre’ fra 2022 og hans første længere udgivelse siden ep’en ‘Tillykke’ fra sidste år.

Se hele tracklisten via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af