Tan fra Shooter Gang smider masken i ‘For livet’-videoen: »Det er det rette tidspunkt«

Tan fra Shooter Gang smider masken i ‘For livet’-videoen: »Det er det rette tidspunkt«
Tan fra Shooter Gang. (Foto: MD ENTERTAINMENT / Daniyal Hussain & Martin Bomgaard)

Siden de slog igennem for fem år siden, har masker været Shooter Gangs primære kendetegn. Trioen fra Trillegården har altid optrådt med tildækket ansigt.

Men nu har Shooter Gang-medlemmet Tan lanceret sin solokarriere med en musikvideo, hvor han for første gang tager masken af.

Hans nye ‘For livet’-video er netop udkommet, og selvom æstetikken i den voldsomme, men samtidig polerede video er klassisk Shooter Gang, kan vi som noget nyt se Tans ansigt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Da vi lavede ‘Mask på’, forventede jeg ikke en karriere. Men efter ‘Sinaloa stil’ har jeg altid vidst, jeg ville smide masken. Det var bare om at finde det rigtige tidspunkt«, fortæller Tan Soundvenue i en mail.

»Det her er et nyt kapitel for min karriere. Specielt som soloartist synes jeg det er vigtigt, at man kan sætte et ansigt på personen bag masken«, lyder det.

Tan forklarer også, at maskefaldet er et signal om, at musikkarrieren er hans primære fokus.

»Det er det rette tidspunkt, for jeg vil gerne gå all in på musik og satse alt på det. Før var det bare en hobby og ikke en reel prioritering, men det kommer det til at være nu«.

Tan fra Shooter Gang. (Foto: MD ENTERTAINMENT / Daniyal Hussain & Martin Bomgaard)

Selve sangen ‘For livet’, som Tan altså går all in på solokarrieren på, lyder forholdsvis meget som klassisk Shooter Gang.

Tan stod for omkvædet på storhittene ‘Mask på’ og ‘Sinaloa stil’ og ligesom på de sange serverer han hårdtslående drill med høj aggressivitet. Men også med en åbenhed omkring de tab og den sorg, har har oplevet:

»Har en anden bror, der blev skuddræbt for en anden bror, der var skør / har blodbror med psykoser / har bror, der tabte millioner / hvad der sker, sker uforventet, så hvad fuck havde du forventet?«

Med udgivelsen af ‘For livet’ har alle tre Shooter Gang-medlemmer startet solokarrierer. Nyligt udgav Belly singlen ‘007’, og tidligere i år udgav Dinero sangen ‘Clean’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af