Travis Scott arresteret i Paris

Travis Scott arresteret i Paris
Travis Scott til en koncert i London i 2022. (Foto: Lorne Thomson/Redferns)

I gårsdagens tidlige morgentimer blev Travis Scott arresteret i Paris, skriver Deadline.

Det skete, efter rapperen var kommet op at toppes med en sikkerhedsvagt uden for luksushotellet Four Seasons Hotel George V i den franske hovedstad.

Sikkerhedsvagten havde angiveligt forsøgt at gribe ind i et slagsmål mellem Travis Scott og hans egen bodyguard. Rapperen skulle have været beruset og nægtet at puste i et alkometer.

En repræsentant for rapstjernen med det borgerlige navn Jacques Bermon Webster II bekræfter arrestationen over for Deadline. »Vi er i direkte kommunikation med de lokale parisiske myndigheder for hurtigt at løse denne sag og vil give opdateringer, når det er relevant«, lyder det.

TMZ har dokumenteret forløbet med en video, hvor man ser rapperen blive ført ud af hotellets lobby og ind i en politibil af tre franske betjente.

Et par timer efter anholdelsen blev Travis Scott ifølge TMZ ført til en ambulance uden for fængslet. Han skulle angiveligt undersøges på et hospital.

Så sent som i juni blev den amerikanske rapper også arresteret. Det skete i Miami under mistanke om blandt andet ulovlig indtrængen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af