Lady Gaga teaser nyt album – første single ude snart

Lady Gaga teaser nyt album – første single ude snart
Lady Gaga. (Foto: Jeff Kravitz/Getty Images for Live Nation)

Lady Gaga har travlt for tiden. Tidligere på ugen fik hendes rolle i den imødesete ’Joker: Folie à Deux’ verdenspremiere på Venedig Film Festival, og for lidt over en måned siden optrådte hun til OL-åbningsceremonien.

Nu er det bekræftet, at hendes imødesete næste album udkommer i februar 2025. Det afslører Lady Gaga i et nyt interview med Vogue, hvor det også lyder, at musikeren og skuespilleren på det seneste har lyttet meget til Charli XCX, Chappell Roan, Billie Eilish, Taylor Swift og Kesha.

Hvad angår indholdet af det nye album, holder Lady Gaga kortene tæt ind til kroppen, men hun udtaler, at »der er meget smerte forbundet med dette eventyr«, og at smerten bringer en anden side frem af hendes kunst.

Vi behøver imidlertid ikke at vente helt til næste år for at få en smagsprøve på ‘Chromatica’-opfølgeren. På Instagram skriver Gaga nemlig, at den første single fra ‘LG7’, som albummet bliver kaldt, lander allerede i oktober.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af