Pa Salieu udgiver varm comeback-single kort efter løsladelse fra fængsel

Pa Salieu udgiver varm comeback-single kort efter løsladelse fra fængsel
Pa Salieu under en koncert i 2022. (Foto: Joseph Okpako/WireImage)

For nyligt blev den britiske rapper Pa Salieu løsladt fra fængslet efter at have siddet bag tremmer i 21 måneder. Nu er den 27-årige rapper også musikalsk tilbage med første single siden løsladelsen.

»I been gone for a while but I still made it back to you«, indleder Pa Salieu sangen ‘Belly’.

Musikvideoens pastelfarvede billeder optaget omkring britiske boligblokke passer godt til den varme, sommerlige og håbefulde sang, hvor rapperen ser tilbage på sin fattige fortid, hvor han ofte var sulten – og priser sig lykkelig for at være et andet sted i dag.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Pa Salieu blev fængslet tilbage i 2022 med en dom på 33 måneder for voldelig opførsel og anvendelse af en flaske som et våben. Episoden, han blev dømt for, fandt sted i 2018 foran en natklub i Coventry, hvor vennen Fidel ‘AP’ Glasgow blev dræbt ved knivstik, hvilket førte til slåskamp og anholdelse af 11 mænd, herunder den dengang 21-årige Salieu. Ingen er endnu dømt for knivdrabet.

Rapperen har et enkelt album på cv’et, nemlig debuten ‘Send Them to Coventry’ fra 2020. Han har desuden gæstet sange af Slowthai, Mura Masa og FKA Twigs.

Mon ikke der er meget mere ny musik på vej?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af