Popkometen Chappell Roan diagnosticeret med »svær depression«

Popkometen Chappell Roan diagnosticeret med »svær depression«
Chappell Roan. (Foto: PR)

Det sidste år har været vildt for popkometen Chappell Roan, der er en af tidens mest hypede kunstnere og lige har vundet prisen som Bedste nye artist til MTV Video Music Awards.

Desværre har hun også oplevet bagsiden af medaljen som nyslået kendis. For en måned siden gjorde popstjernen i en TikTok-video op med stalking-kultur og »creepy« opførsel fra en del af sine fans.

Nu har Roan afsløret, at hun er blevet diagnosticeret med en »svær depression«, skriver Deadline.

»Jeg gik til en psykiater i sidste uge, fordi jeg syntes, jeg ved ikke, hvad der foregår. Hun diagnosticerede mig med en svær depression – som jeg ikke troede, jeg havde, fordi jeg faktisk ikke er ked af det. Men jeg har alle symptomer på nogen, der er alvorligt deprimeret«, fortæller hun i et nyt interview med The Guardian.

»Jeg tror, ​​det er, fordi hele mit liv har ændret sig. Alt det, jeg virkelig elsker at lave nu, kommer med bagage. Hvis jeg vil gå på genbrugsshopping, skal jeg booke vagter og forberede mig på, at det her ikke bliver normalt. At tage i parken, til pilates, til yoga – hvordan gør jeg det på en sikker måde, hvor jeg ikke bliver forfulgt eller chikaneret?”

Chappell Roan fortæller ydermere i interviewet, at hun går i terapi to gange om ugen.

Popstjernen er i skrivende stund i gang med en større turné, der tager hende forbi Berlin i morgen, inden turen går tilbage til USA.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af