The Weeknd afslører titlen på sit nye album

The Weeknd afslører titlen på sit nye album
The Weeknd. (Foto: Brian Ziff/PR)

The Weeknds imødesete sjette album er efter alt at dømme lige rundt om hjørnet, og vi har allerede hørt en forsmag på to af de nye sange.

Nu kender vi også dets titel. I endnu en videoteaser, der ganske passende blot har fået navnet ‘albumtitel’, har Abel Tesfaye nemlig afsløret, at det kommende album hedder ‘Hurry Up Tomorrow’.

Tesfaye har flere gange forklaret, at albummet bliver det tredje og sidste kapitel i hans igangværende trilogi, der begyndte med ‘After Hours’ fra 2020, og som også tæller ‘Dawn FM’ fra 2022. Den pointe gentages i videoen, hvor det også lyder, at det nye album repræsenterer projektets »kreative kerne«.

‘Hurry Up Tomorrow’ har endnu ikke fået en releasedato, og i skrivende stund har Tesfaye heller ikke udgivet nogen singler fra albummet. På lørdag spiller musikeren til gengæld en såkaldt one night only-koncert i São Paulo, så måske lufter han nyt materiale der?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af