50 Cent forklarer, hvorfor han er stoppet med at lave musik

50 Cent forklarer, hvorfor han er stoppet med at lave musik
50 Cent. (Foto: PR)

50 Cent er umanerligt aktiv på sociale medier som flabet kommentator og meme-spreder.

Når det kommer til ny musik er der dog meget langt mellem snapsene. Rapperens seneste studiealbum er hurtigt glemte ‘Animal Ambition’ fra 2014.

Nu forklarer Fiddy, der i 00’erne som bekendt var én af verdens største rappere, hvorfor han er stoppet med at lave musik. I et nyligt interview med Earn Your Leisure lyder han til at give hiphopscenens nuværende tilstand skylden, skriver HipHop DX

»Hvis du lytter til den musik, der er ude lige nu, er jeg nødt til at finde ind til min dumme side«, siger rapperen. »Jeg er nødt til at gribe fat i den dumme side af mig for at skrive det rigtige, når det er tid til at skrive musikken«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er altså derfor, at rapperen har rettet blikket mod filmbranchen, hvor han blandt andet har ageret producer på serien ‘Power’ og diverse spinoffs.

»Det er grunden til, at jeg ikke har skabt så meget indhold, som jeg lavede tidligere, og jeg begyndte at gå mod filmproduktion og udvikling af disse projekter«, forklarer han. »Fordi jeg kan påvirke tingene på en større måde gennem det«.

50 Cent har senest annonceret, at han producerer en ny Netflix-dokumentar om de mange overgrebsanklager mod rapkollegaen Diddy, som han også har været flittig til at drille på sociale medier.

Han er dog ikke stoppet med at spille koncerter. For et år siden kom han for eksempel forbi Royal Arena.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af