»Jeg håber, hun en dag bliver voksen«: Grimes og Poppy har genstartet deres beef

»Jeg håber, hun en dag bliver voksen«: Grimes og Poppy har genstartet deres beef
Grimes. (Foto: Eli Rusell Linnetz)

Der har længe været kold luft mellem Grimes og hendes tidligere samarbejdspartner Poppy.

Det startede tilbage i 2018, da de sammen lavede nummeret ‘Play Destroy’. Dengang var Poppy efterfølgende ude efter Grimes med beskyldninger om tyranniserende adfærd, hvilket Grimes responderede på ved at sige, at Poppy skulle »lade det ligge«.

Poppy har dog ikke ladet det ligge, eftersom hun nu igen langer ud efter Grimes i en promovideo for hendes nye serie ‘Improbably Poppy’.

I videoen spiller hun en spåkone, der stopper en forvirret forbipasserende mand for at fortælle ham følgende:

»Grimes kommer til at bede dig om at være surrogatmor for hendes barn. Sig ja, men lad være med at dukke op til aftalen. Hvis du lader hende synge noget fra hendes major-label udgivelser for dig, er det for sent«.

Grimes har kommenteret videoen på X, hvor hun skriver: »Poppy er dygtig, og behøver ikke at nedgradere sig selv til at genoptage gammelt drama, bare for at skabe opmærksomhed om sin musik. Jeg forstår ikke, hvorfor hun bliver ved med at ville have mig ind i offentlige stride«.

Hun skriver videre: »Jeg ønsker alt det bedste for Poppy, og håber at hun en dag bliver voksen. Jeg vil ikke slå tilbage, for den her situation er totalt ensidet«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af