Justin Bieber sympatiserer med fans efter Liam Paynes død – deler video om sorg

Justin Bieber sympatiserer med fans efter Liam Paynes død – deler video om sorg
Justin Bieber. (Foto: Jason Merritt/Getty Images for Universal Music)

Musikverdenen er stadig i sorg efter Liam Paynes bortgang i sidste uge. Den engelske sanger blev kun 31 år, og i kølvandet på hans alt for tidligere død har flere stjerner udtrykt sorg, mens andre har koblet det sammen med samfundets problematiske behandling af kendte mennesker.

Nu har Justin Bieber også givet lyd fra sig omkring den tragiske hændelse. NME beretter, at canadieren har delt en fanvideo i en story på Instagram, der omhandler bearbejdelsen af sorg for fans.

Videoen er lavet af brugeren xorainbowlouis og viser en række klip af fans, der lægger blomster og håndskrevne breve på mindesmærker for Liam Payne. Justin Bieber delte videoen med en knust hjerte-emoji.

I videoen, der kan ses herunder, høres desuden en voiceover, der siger følgende:

»Som fan må du gerne sørge. Du må gerne elske nogen, du aldrig har mødt, og beundre dem for deres kunst. Du må gerne græde, bede og føle, at du har mistet en del af dig selv. Det kan godt være, at de ikke kendte dit navn, men de har stadigvæk ændret din verden«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af