LCD Soundsystem vender tilbage med første album i otte år

LCD Soundsystem vender tilbage med første album i otte år
James Murphy på Heartland Festival. (Foto: Mathias Bak Larsen)

Vi skal tilbage til 2017 for at finde LCD Soundsystems seneste studiealbum, ‘American Dream’. Via en europæisk festivalbooking er det imidlertid netop blevet afsløret, at James Murphys band vender tilbage med ny musik i det nye år. Det skriver NME.

I går blev LCD Soundsystem annonceret som en del af det, vanen tro, voldsomt stjernespækkede lineup til næste års udgave af Primavera Sound.

»Hvis det her er en fejring, så lad os omfavne LCD Soundsystems ‘All My Friends’ som den officielle hymne for Primavera Sound Barcelona 2025«, skrev den spanske festival i den forbindelse.

»Næsten 20 år efter de gav verden denne dance-rock-ode til venskab, kommer det indflydelsesrige band anført af James Murphy tilbage til festivalen (og med et nyt album!) for at gøre det klart, at selvom de er en naturlig del af vores minder, er deres tid altid nu«.

Vi har allerede fået en lille bid ny musik som optakt til bandets kommende femte album. Tidligere på ugen havde den britiske radiokanal NTS Radio således premiere på sangen ‘X-Ray Eyes’, skriver NME.

Nu er spørgsmålet, om LCD Soundsystem også tager turen forbi en dansk festival til sommer. De optrådte senest herhjemme på Heartland Festival i 2018.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af