Soundvenue Filmcast: Hollywood-brandet Brangelina / ‘Pulp Fiction’ genbesøgt / Shia LaBeoufs maraton

Soundvenue Filmcast: Hollywood-brandet Brangelina / ‘Pulp Fiction’ genbesøgt / Shia LaBeoufs maraton
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

I denne udgave af Soundvenue Filmcast tager vært Martin Bunk, Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Sofie Lykke Stenstrop Angelina Jolie og Brad Pitts hjertebarn, ‘By the Sea’, under kærlig behandling.

Jolie har instrueret, Pitt produceret, og de er begge foran kameraet for første gang, siden de mødtes under ‘Mr. and Ms. Smith’ – tilmed som et ægtepar i opløsning.

Filmen er alt andet end ærkeamerikansk bulder og brag, så hvad siger det om det celebre par, at det netop er dette projekt, de kaster sig over? Er de overforkælede celebs eller sympatiske undtagelser i et hjerteløst Hollywood?

Derefter går der nostalgi i den. I denne uge kører vi et stort tema om 90’erne på Soundvenue.com, og i den anledning genbesøger Soundvenue Filmcast årtiets mest ikoniske film: ‘Pulp Fiction’.

Trioen har genset Tarantinos gennembrud og fælder en dugfrisk dom, før de kigger nærmere på, om ‘Pulp Fiction’ og 90’ernes markante indiefilm overhovedet har sat aftryk på filmkunsten i dag.

Allerførst runder de dog lige Shia LaBeoufs vidt og bredt omtalte maratonprojekt, og som altid dyrker de også pinlighederne i hurtigrunden, mens de slutter af med at anbefale film fra streamingtjenesterne på blot 30 sekunder.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Tjek hele vores tema – 90’erne genoplivet – HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af