Standard #01: Kesi-ception og festivalernes hiphop-bookings

Standard #01: Kesi-ception og festivalernes hiphop-bookings
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

Hvad er en ‘Kesi-ception’, er For Evigt Hiphop den danske version af Fyre Festival, hvad er Roskilde Festivals bedste hiphop-booking, hvad er det vigtigste crowdsurfing-tip, hvad er det med Kevin Gates’ hund, og hvem er ‘the chosen one’ i musikvideoen fra en parkeringskælder på Vestegnen?

Det finder du alt sammen ud af i første udgave af Standard, Soundvenues nye hiphop-podcast – et destillat af hiphoppens vigtigste tracks og tendenser.

Værterne Kristian Karl og Mads Viktor får i premiereafsnittet besøg af Kesi til en snak om hans karriere og musikalske udvikling – og en eksklusiv Standard-premiere på tracket ‘Vant til’.

Standard udkommer fremover hver 14. dag og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet – også inden for mode, tv, film og alt hvad der sker på internettet.

Abonnér på Standard via iTunes HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af