Standard #03: Er bølgen af ’dum rap’ med Lil Yachty og Emil Stabil virkelig så dum?

Standard #03: Er bølgen af ’dum rap’ med Lil Yachty og Emil Stabil virkelig så dum?
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

Findes der en rigtig måde at rappe på? Hvem bestemmer, hvad det vil sige at lave ’god’ hiphop?

Genren knopskyder i øjeblikket i et hav af nytænkende retninger, og unge rappere udfordrer, hvad hiphop er, og hvordan den skal lyde. Men den såkaldte ’dumme rap’ med Lil Yachty, Lil Uzi Vert og danske Emil Stabil som frontløbere opildner også til en kamp mellem generationer og på værdier.

I dette afsnit af STANDARD har værterne Kristian Karl og Mads Viktor besøg af dj og radiovært Pelle Peter Jensen, der introducerede begrebet ’dum rap’ i Danmark. Den term er han i studiet for at aflive, for han mener bestemt, at der er hjerne bag musikken.

Vi kommer også omkring den hemmelige gæst på Noah Carters nye album, Migos’ Danmarksbesøg og Marvelous Mosells comeback.

Sidst, men ikke mindst, er der – helt i afsnittets ånd – eksklusiv premiere på ’Swip swap’ med Emil Stabil og Pattesutter, som vores værter fik i hænderne en halv time før optagelse.

STANDARD udkommer hver 14. dag og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet – også inden for mode, tv, film og alt hvad der sker på internettet.

Abonnér på Standard via iTunes HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af