Reza Etamadi fra Muf10 gæster Standard #24: Hvordan hiphop og mode smeltede sammen

Reza Etamadi fra Muf10 gæster Standard #24: Hvordan hiphop og mode smeltede sammen
Reza Etamadi.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes samt gennem gængse podcast-apps som Stitcher og Pocket Casts eller podcast-app’en på din iPhone eller Android-telefon.

Hvis du er rigtig gammel, kan du huske dengang, rappere gik i store hvide t-shirts og gigantiske cowboybukser. Alt andet var et no-go. Det var ligesom bare ikke hiphop.

Det er godt nok længe siden.

Dagens rappere dyrker ikke bare en anderledes stil end dengang, de er også i stor udstrækning blevet modeforbrugere, modeikoner og modeinteresserede. ASAP Rocky var måske den første fashionista-rapper, Kanye går mere op i designerkarrieren end rap, og selv Kendrick Lamar (ikke lige den typiske moderapper) åbner hypede pop up-shops før sine koncerter.

Og faktisk er udviklingen særdeles stærk i Danmark. Herhjemme har vi en kultur, hvor hiphop og mode i høj grad er flettet sammen, og hertil har vi brands som Astrid Andersen og Muf10, der leverer tøj til verdensstjerner. Det får vi besøg af Muf10-grundlæggeren Reza Etamadi til at diskutere.

For hvad betyder hiphoppen og modens sammensmeltning? Hvorfor sker det i så høj grad i Danmark? Og hvilken rolle spiller et brand som Muf10, der kommer direkte fra hiphopkulturen?

Værterne Kristian Karl og Mads Viktor tager den store modesnak med Reza Etamadi og vender derudover en række brændende aktuelle emner som: Er Swae Lees ‘Swaecation’ årets sommeralbum? Er Kanyes meltdown ved at være slut? Og hvor blæst var G-Eazy lige i Sverige forleden?

Standard udkommer hver 14. dag og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af