Rasmus Bruun i Punchline #1: »Det var ikke det smarteste sted at være som barn«

Rasmus Bruun i Punchline #1: »Det var ikke det smarteste sted at være som barn«
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på ‘Punchline’ via gængse podcast-apps som Stitcher og Pocket Casts eller podcast-app’en på din iPhone eller Android-telefon.

Det er som regel Frederik Cilius, der løber med opmærksomheden, men hvem er egentlig hans makker, der spiller en forvrænget udgave af sig selv som Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholms redaktør i ’Den Korte Weekendavis’?

I jomfruudgaven af Soundvenues komikerpodcast åbner Rasmus Bruun for første gang i karrieren op om sin barndom med en alkoholisk far: »Det er ikke det smarteste sted at være som barn«.

Rasmus Bruun fortæller også om makkeren, der ikke blev en del af ’Den Korte Radioavis’-successen, om hvordan det oprigtigt føles at spille andenviolin til Frederik Cilius og om at få anmeldelser, der hævder, at der slukkes for strømmen, når han træder på scenen.

I Punchline taler vært Mads Rosenkrantz Grage med nogle af landets førende komikere om hemmeligheden bag humoren såvel som den underliggende alvor. Grage er uddannet manuskriptforfatter og står blandt andet bag webserien ’Yes No Maybe’ baseret på sine egne Tinder-oplevelser.

Punchline udkommer cirka en gang om måneden og er produceret af Christine Runøe.

Abonnér på Punchline via iTunes HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af