Fra gade-rapper til global gangster: Soundvenues hiphop-podcast ser på Brancos udvikling

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Alle ved, hvem Branco er. Men ved vi egentlig, hvilket menneske der gemmer sig bag rapperens hårdtslående ydre?

Branco har introduceret benhård, paranoid gaderap til Danmark som del af MellemFingaMuzik, og han har været en del af den dominerende supergruppe Molo, der også tæller Stepz, Gilli og Benny Jamz. Hidtil har rapperen primært været kendt for at gøre dansk hiphop mere hårdfør og ghetto-orienteret. Men nu, med sit første soloalbum ‘Baba Business’, har Branco lovet at give et dybere indblik i sit indre.

Så hvem gemmer der sig bag facaden? Kan Branco skabe lige så stilskabende musik solo, som han har gjort i grupper? Og hvor meget har han udviklet sig siden begyndelsen i MellemFingaMuzik?

De spørgsmål diskuterer vært Kristian Karl med denne uges gæst Fie Neergaard i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Fie Neergaard er vært på P3’s hiphop-program Sovsen, og i det hele taget bare en kyndig og skarp hiphop-ekspert på alle planer.

Derudover: Artigeardit udgiver en ny ep, vi elsker Megan Thee Stallion – og så er en ny dansk kvindelig rapper ved at blowe up på Instagram.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med vores sponsor Faxe Kondi Booster – Black Edition.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af