Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Vildere gys i ’Stranger Things’ og Lukas Moodysons første HBO-serie

STREAMING TOGETHER
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Netflix gigantsucces ’Stranger Things’ er tilbage med sin tredje sæson, og både Jacob og Lise har glædet sig som små eventyrlystne villavejsbørn i 80’erne. Der er skruet godt op for gys og gru i Hawkins, Indiana, og anden sæsons mest irriterende karakter er på magisk vis blevet et interessant og skræmmende omdrejningspunkt.

Men kan det også blive for meget med al den fanhype? Og hvilken genial sci-fi-film fra nyere tid kopierer Duffer-brødrene nærmest 1:1?

Da podcasten optages forud for Netflix-premieren har de to værter set fire afsnit hver, men det er værd at bemærke, at Lise siden da har anmeldt hele sæsonen her på Soundvenue.com, hvor du også finder en ’Stranger Things’-spoilerdiskussion og info om seriens nye unge stjerne, Maya Hawke.

Efter turen til det amerikanske bevæger podcasten sig over broen til Sverige, hvor ’Fucking Åmål’-instruktøren Lukas Moodysson har lavet sin første HBO-serie om verdens måske rareste mand. ’Gösta’ tager kærligt pis på fredselskende fjeldtyper i store striksweatre, men serien skaber i den grad mislyd i studiet.

Hør hvorfor og find ud af, om Jacob var en Dungeons & Dragons-teenager når han og Lise vender ugens to største streamingtitler – på under en halv time.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte og abonnere via Spotify og iTunes, eller din foretrukne podcast-app.

Savner du ’Game of Thrones’? Hør Pilou Asbæk snakke GOT-røverhistorier med Jacob i en spoilerfyldt særudgave af SOUNDVENUE STREAMER lige her.

Følg SOUNDVENUE STREAMER på Facebook HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af