SOUNDVENUE STREAMER sommerspecial: Jacob og Lise anbefaler det bedste fra halvåret der gik

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

2019 har allerede været et fantastisk serieår, og i denne sommersærudgave af SOUNDVENUE STREAMER dykker Jacob og Lise ned det bedste af det bedste fra halvåret der gik.

Værterne peger hver især på de største skuespillergennembrud og surprise-serierne, der overraskede totalt – og så skal vi selvfølgelig have kåret halvårets suverænt bedste serie.

Der dukker både nye navne og gamle podcastfavoritter op af godteposen, men fælles for alle titler er, at de er klar og streamingparate til at forsøde din ferie når touren kører i tomgang.

Har Jacob og Lise begge en mistænkelig forkærlighed for seriepsykopater? Og hvilken superserie lignede en kedelig grå mandag i pressemeddelelsen?

Få svarene i ugens SOUNDVENUE STREAMER – på under en halv time.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte og abonnere via Spotify og iTunes, eller din foretrukne podcast-app.

Savner du ’Game of Thrones’? Hør Pilou Asbæk snakke GOT-røverhistorier med Jacob i en spoilerfyldt særudgave af SOUNDVENUE STREAMER lige her.

Følg SOUNDVENUE STREAMER på Facebook HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af