Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Utrolige ’Unbelievable’ og superheltesatiren ’The Boys’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Lytterne har talt og vi har hørt jer:

Efter flere opfordringer går SOUNDVENUE STREAMER i denne uge i kødet på superhelteserien ’The Boys’ på Amazon Prime, der byder på kulsort satire og et forfriskende spin på en genre, DC og Marvel malker til halvt til døde. Lise er solgt, men hvad mener Jacob, der normalt ikke er, med hans egne ord, superheltemand?

Inden da skal det imidlertid handle om Netflix-serien ’Unbelievable’, der fortæller den virkelige historie om et ungt kvindeligt voldtægtsoffer, der presses til at trække sin anklage tilbage. Samtidig med, at to kvindelige efterforskere andetsteds kommer på sporet af en serievoldtægtsmand.

Jacob kalder slet og ret ’Unbelievable’ for »en af de bedste serier, jeg har set i år«, men før rosenregnen i studiet vender podcasten også Netflix’ nye danske serieprojekter, der lige nu bliver optaget i København. Og Mads Mikkelsens nye store streaming-hovedrolle.

Lyt med, når SOUNDVENUE STREAMER dissekerer ugens to mest interessante streamingtitler på blot en skarp halv time.

Læs også: Stjerneskuddet Kaitlyn Dever om at spille voldtægtsoffer i ny Netflix-serie: »Mit hjerte blødte for hende«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af