Soundvenues hiphop-podcast og Hennedub kårer 2010’ernes bedste sang, største fuck-up og vigtigste artist

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Der er få mennesker, der har været tættere på dansk hiphops puls i 2010’erne end Hennedub. Han startede årtiet med at producere Kidd-klassikeren ‘Uhh det er så svært at være så god’, og gik så videre til at producere stilskabende sange som Gillis ‘Orale’ og ‘Tidligt op’ samt en række kæmpehits for Kesi (bl.a. ‘Mamacita’ og ‘Kom over’).

Hvordan har det været, at være med til at skrive dansk hiphophistorie? Hvordan er Kidd, Kesi og Gilli forskellige at være i studiet med? Og hvordan opstod en sang som ‘Orale’, som Soundvenue netop har kåret til 2010’ernes bedste hiphop-sang?

De spørgsmål diskuterer værterne Kristian Karl og Mads Viktor med produceren Hennedub i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast, hvor de også taler om årtiet, der gik – og kårer 2010’ernes bedste sang, vigtigste artist og største fuck-up.

Derudover: Vi får historien bag tilblivelsen af Jessie Reyez og 6lack-sangen ‘Imported’, der er produceret af Hennedub, og som lige nu hitter internationalt.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med Moodagent.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af