Soundvenues hiphop-podcast: Her er rapperne, du skal holde øje med i 2020

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Vi står ikke bare i et nyt år, men i et helt nyt årti. Så hvilket tidspunkt kunne være bedre for en ung rapper at vise sit værd og slå igennem med en fascinerende historie, en unik stemme eller en original lyd? I det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast går vi derfor på jagt efter de unge, uprøvede artister, der kan komme til at præge 2020.

Hvilke tendenser kommer til at slå igennem? Kommer platforme som TikTok til at præge retningen musikken går i? Og hvilke navne skal man især holde øje med?

De spørgsmål diskuterer Standard-vært Kristian Karl med denne uges gæst Astrid Storm, der er A&R hos pladeselskabet Universal, og som har fingeren på hiphop-pulsen som få andre.

Derudover: Få historien om, hvordan drill-genren gik fra USA til England og tilbage igen, bliv introduceret for begrebet ‘pain rap’ og hør musik fra folk som Pop Smoke, Rod Wave og Lil Loaded.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med Moodagent.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af