Den største UK-rapper nogensinde? Soundvenues hiphop-podcast går helt tæt på Stormzy med Danijel Drux

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Stormzy slog igennem i 2015 med den helt hjemmelavede ‘Shut Up’-video, hvor han stod og rappede på en parkeringsplads. Nu, fem år senere, er han den største UK-rapper overhovedet, og er ude på en arenatour, der rammer Royal Arena den 21. februar.

Hvordan er London-rapperen gået fra lokalhelt til globalt rapfænomen? Hvad kendetegner hans musik på det nylig udkomne ‘Heavy Is The Head’? Og har Stormzy egentlig overgået den evige konkurrent Skepta?

De spørgsmål taler vært Kristian Karl om med denne uges gæst Danijel Drux i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast.

Danijel Drux startede i sin tid den toneangivende hiphopblog Droz Daily Steezin og har siden gjort sig bemærket som både tv-vært, podcast-host og flittig booker af UK-rap. Han har desuden et tæt forhold til Stormzy, og har senest interviewet ham til sin podcast ‘Rejsen’.

Derudover: Vi ser, hvad der ellers rør sig på UK-scenen – blandt andet med Dave, J Hus og Asco.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med Moodagent.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af