Lyt til Soundvenue Streamer: Kan DR3-serien ’Fars pige’ overhovedet forsvares?

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

»Licens til at blive dummere«.

Sådan beskrev Soundvenues podcastvært og filmskribent Lise Ulrich i sidste uge DR3-serien ’Fars pige’, hvis portræt af rigmandsdatteren Alva og hendes curling-far på Østerbro skaber vild debat på de sociale medier og forargede overskrifter i dagpressen.

Men kan vi ikke også lære noget væsentligt fra serien, der vel blot forsøger at påpege det skadelige i at overforkæle privilegerede unge? Det spørger Soundvenue Streamers anden halvdel og filmredaktør Jacob Ludvigsen om, når han leger djævlens advokat overfor Lises skrappe DR-dom.

Inden boksehandskerne kommer af skal det imidlertid handle om noget helt andet:

Ført ser værterne nærmere på den spritnye teaser for ’Stranger Things’ sæson 4 – der indeholder en signifikant spoiler for alle dem, der måtte have siddet på kanten af stolesædet under sæson 3’s finale! – og derefter går turen til Italien, Mexico og USA i ’ZeroZeroZero’ på HBO Nordic. En narkoserie, der har ligget højt på Jacobs liste over 2020’s mest ventede titler.

Lyt med og få ugens skarpeste streamingtips – alt sammen på en halv time.

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af