Soundvenues hiphop-podcast: Har Roskilde Festival nogensinde haft et bedre hiphop-lineup?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Tyler, Kendrick, Thug, Paak, Pusha, Dave, Slowthai, DaBaby. Suspekt, Malk De Koijn, Tessa. Årets hiphop-program på Roskilde Festival er flersidigt og overdådigt som aldrig før.

Er lineuppet endda det bedste på festivalen nogensinde? Hvilke navne glæder vi os især til at se? Og hvad siger de her bookinger egentlig om Roskilde Festivals forhold til hiphop?

De spørgsmål diskuterer vært Kristian Karl med Soundvenues musikredaktør Christian Wolkoff i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast.

Christian Wolkoff skrev i 2016: »Roskilde Festivals hiphopprogram er det bedste i mands minde«. I år har Kristian Karl skrevet, at festivalen har »overgået sig selv«. Så selvfølgelig skal der også diskuteres, hvilket år, der havde det bedste program – 2016 eller 2020?

Derudover: Vi spiller nogle af de tracks, vi glæder os mest til at høre på Roskilde – blandt andet med Suspekt, Young Thug og Pusha-T.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med Moodagent.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af