Soundvenues hiphop-podcast: Lil Uzi Vert gør krav på trap-tronen med ‘Eternal Atake’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

I fredags landede Lil Uzi Verts længe ventede nye album på jorden som en UFO. ‘Eternal Atake’ er nemlig et konceptalbum om rapperens udflugt til det ydre rum i traditionen fra tidligere rumrejse-rappere som Future og Lil Wayne.

Har det her excentriske og exceptionelt ambitiøse album været ventetiden værd? Hvordan lyder det, når Lil Uzi Vert går all in på at skabe sit sci fi-hovedværk? Og kan ‘Eternal Atake’ endda blive en moderne hiphopklassiker?

De spørgsmål diskuterer værterne Kristian Karl og Mads Viktor med Lille Høg i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Lille Høg har produceret for blandt andet Baby Bino, Lillebittebock og Tessa, og derudover også noget af en trap-connaisseur og Lil Uzi-ekspert.

Derudover: Coronavirus rammer musikken, 6ix9ine er snart fri og RMR-sangen ‘Rascal’ er måske dette års ‘Old Town Road’.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af