Kanye-kaos, Juice WRLD-album og R.I.P. Shmur: Soundvenues hiphop-podcast snakker sommeren 2020

Kanye-kaos, Juice WRLD-album og R.I.P. Shmur: Soundvenues hiphop-podcast snakker sommeren 2020
Kanye West, december 2018. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Det har været en underlig sommer. Ikke kun fordi coronavirus stadig sætter en stopper for mange rejser og koncerter, der ellers ville præge de varme måneder. Men også fordi en række foruroligende begivenheder har ramt musikverdenen.

Kanye West har således tilsyneladende været ramt af en bipolær episode, Megan Thee Stallion er blevet skudt i fødderne og så er den danske rapper Shmur blevet dræbt. Og de begivenheder gør, at podcasten må stille sig nogle ret grundlæggende spørgsmål.

For hvordan dækker vi Kanye nu, hvor han ikke længere bare er en fascinerende excentriker, men en mand i krise? Hvornår bliver de mange memes for meget, når vi har at gøre med en psykisk syg mand som Kanye – eller et skudoffer som Megan Thee Stallion? Og hvad betyder det for dansk hiphop (og dækningen af den), når et raptalent som Shmur bliver dræbt?

De spørgsmål taler værterne Kristian Karl og Mads Viktor om i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Derudover: Det første posthume Juice WRLD-album er landet, Drake taler arabisk på ny sang og Nicki Minaj er gravid.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af