Lyt til Soundvenue Streamer: Will Ferrell som Eurovision-helt + gyselig true crime på HBO

STREAMING TOGETHER
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Nogle streaming-titler bør simpelthen komme med en lille advarsel; »Bør ikke ses alene i sommerhus«. Andre kræver helt modsat fuld skrue på volumenknappen og paraply i din aperol.

Filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich mikser en særlig genrecocktail i denne uge, hvor det ført skal handle om HBO’s nye true crime-dokumentarserie ’I’ll Be Gone in the Dark’ og dernæst Will Ferrell og Rachel McAdams på slap slagger-line i Netflix-komedien ’Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga’.

Men hvordan sluger man lige den, hvis man som Lise hverken er udpræget fan af true crime eller Ferrell?

’I’ll Be Gone in the Dark’ er baseret på den nu afdøde journalist og mediekonsulent Michelle McNamaras personlige blogger-jagt på serieforbryderen, der mellem 1974 og 1986 gik under titler som East Area Rapist, The Original Night Stalker og The Golden State Killer. McNamara blev besat af sagen, og serien optrevler hendes »hobby« såvel som ofrenes tragiske historier.

Men er det nu også en kurant måde, at skære fortællingen?

Helt, helt anderledes (semi)fiktivt gakket er ’Eurovision Song Contest’, der måske kan være et plaster på såret for de skuffede Melodi Grand Prix-fans, der i foråret måtte undvære sangfesten. Hyldest eller karikatur, romcom eller ’Anchorman’-arvtager – skingert eller bare lidt falskt?

Lyt med, når Jacob og Lise diskuterer!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af