Soundvenue Streamer gør status: Det bedste og værste fra første halvdel af 2020

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Et halvt streamingår er allerede fløjet forbi i en surrealistisk hvirvel, der heldigvis bød på flere stærke titler til at levere akut tiltrængt eskapisme til urolige hjerter i særligt forårsmånederne.

Filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich gør status, og peger hver især på deres favoritter fra halvåret der gik – og der skal kåres både bedste skuespilpræstationer, bedste nye talent, den største danske oplevelse og bedste serie eller streamingfilm.

Åh ja, og så runder værterne naturligvis også de to største streamingskuffelser, der i begge tilfælde er ærgerligt associeret med én af Lises favoritseriekvinder (av)…

Lyt med, når podcasten kaster et kærligt – og mindre kærligt – blik på en perlerække af favoritter, der selvfølgelig alle kan streames i ferien.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af