Lyt til podcasten Soundvenue Filmklub: Er ’Face/Off’ mere end et bizart Nicolas Cage-meme?

Lyt til podcasten Soundvenue Filmklub: Er ’Face/Off’ mere end et bizart Nicolas Cage-meme?
John Travolta og Nicolas Cage i 'Face/Off'.

Soundvenue Filmklub er præsenteret i samarbejde med Viaplay. Hver uge dykker vi dybt ned i en moderne klassiker og undersøger i artikler og podcasts, om den stadig holder. Hør og abonnér på podcasten i samme feed som Soundvenue Streamer via SpotifyiTunes eller din foretrukne podcast-app.

Det absurde nåede nye højder, da John Woo i 1997 slap John Travolta og Nicolas Cage løs i actionthrilleren ’Face/Off’. En film, der i sin tid blev rost til skyerne for dens originale idé, hovedrollernes ekstravagante spil og ikke mindst instruktør John Woos potente filmsprog.

Eftertiden har dog været knap så flink ved filmen om FBI-agenten Sean Archer (Travolta) og terroristen Castor Troy (Cage), der bogstavligt talt påfører sig hinandens ansigter.

Men har ‘Face/Off’ fortjent sin moderne skæbne som 90’er-mobbeoffer med tusinde memes i kølvandet?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det forsøger Soundvenue Filmklub at opklare i denne uges podcast, hvor værterne Mathilde og Christian kaster sig ud i en glødende diskussion omkring alt lige fra, hvem værterne helst selv vil bytte ansigt med, overraskende-casting valg og Woos evne til at blande dybe følelser med overfladisk action.

Og så besvarer duoen såmænd også et af tilværelsens mere presserende spørgsmål: Er Nicolas Cage gal eller genial?

Lyt med, når Soundvenue Filmklub atter kaster sig over en moderne klassiker for at se, om den stadig holder i dag.

Har du mere lyst til at læse, så tjek vores analyse af ‘Face/Off’. Følg med i Soundvenue Filmklub i næste uge, hvor vi kaster os over komedien ’40 Year Old Virgin’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af