Lyt til Soundvenue Streamer: ’The Mandalorian’ og Baby Yoda overrasker på Disney+

Lyt til Soundvenue Streamer: ’The Mandalorian’ og Baby Yoda overrasker på Disney+
'The Mandalorian' på Disney+.
STREAMING TOGETHER

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

’Star Wars’-spinoff-serien ’The Mandalorian’ var det helt store trækplaster, da streamingtjenesten Disney+ blev rullet ud i USA sidste år. Nu er begge endelig tilgængelige herhjemme, så i denne uge rejser filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich til en galakse langt, langt væk for at se, om ’The Mandalorian’ også kan charme al skepsis ud af to håbløse ’Star Wars’-noobs.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Herefter vender værtsduoen tilbage til Jorden, når det skal handle om abortkomedien (!) ’Unpregnant’ på HBO Nordic, der har de lysende unge stjerner Barbie Ferreira (’Euphoria’) og Haley Lu Richardson (’The Edge of Seventeen’) i hovedrollerne. Filmens tematik er glohed på den anden side af Atlanten, men kan Jacob og Lise blive enig om at anbefale den?

Lyt med i uges podcast, hvor værterne også vender weekendens noget særprægede Emmy-uddeling, der bød på et par glædelige vinderoverraskelser – med en dansk rosin i pølseenden…!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af