Soundvenues »Very nice!« streaming-podcast: Borat er tilbage + ’The Undoing’ med Nicole Kidman

Soundvenues »Very nice!« streaming-podcast: Borat er tilbage + ’The Undoing’ med Nicole Kidman
Sacha Baron Cohen og Maria Bakalova i 'Borat 2'.

Hvordan spinder man fed satire over amerikanerne i en Trump-tid, hvor den daglige nyhedsstrøm i forvejen føles som dårlig stand-up?

Frygtløse Sacha Baron Cohen gør et bravt forsøg med Borat-opfølgeren (dyyyb indåndning) ’Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan’, hvori vor kasakhstanske helt vender tilbage til Guds eget land med en særlig mission for øje.  

Streaming-premieren fungerer som optakt til det amerikanske valg, hvorfor Borat er Baron Cohens opråb til vælgerne. Men er hans spoof-sekvenser ligeså effektive som i originalen fra 2006?

Og hvilken scene er filmens mest uhyggelige?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich dykker ned i ’Subsequent Moviefilm’, inden de vender blikket mod HBO Nordic, hvor Susanne Biers miniserie ’The Undoing’ netop er landet.

Nicole Kidman og Hugh Grant indtager hovedrollerne i et mordmysterie hensat til den labre newyorkeroverklasse, og der er glamour og moralsk fordærv for alle millionerne.

Men er det hele glittet serie-facade og botox, eller rammer ’The Undoing’ også ned i en mere tankevækkende debat? Lyt med – og få også seneste nyt om tredje sæson af både ’Mindhunter’ og ’Big Little Lies’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af